Over Ons

HARLEYINKOOP.NL

Ons familiebedrijf is sinds jaar en dag verweven met het merk Harley-Davidson. Na diverse motoren hobbymatig gebouwd en verbouwd te hebben is het idee geboren om ook bedrijfsmatig hier iets mee te gaan doen. Wij zijn inmiddels al meer dan 35 jaar actief in de branche en altijd op zoek naar ieder type HD.

Harleyinkkop occasion

U bent bij ons voor de verkoop van alle soorten en maten motoren aan het juiste adres. Heeft u een jong gebruikte Harley of juist een klassieker? Shovelhead, Panhead, Knucklehead, Twin Cam, Evo of Milwaukee Eight? Het is voor ons geen probleem. Wij kopen Dyna’s , Touring-modellen, Sportsters of Softails, maar zelfs ook oldtimers zoals de Liberator, WLA/WLC, Choppers, Bobbers etc. Ook hebben wij interesse in Harleys met schade, defecten of onafgemaakte projecten. Niets is ons te gek. Wij zeggen altijd, alles simpelweg even aanbieden. Een taxatie is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

Voor veel klanten is ons sterkste punt onze snelheid. U kunt vandaag uw Harley bij ons aanbieden en de verkoop realiseren. U kunt langskomen zonder afspraak, online contact zoeken via ons bod formulier of Whatsapp of ons direct bellen. Zo kunnen wij iedereen snel van dienst zijn. Uiteraard heeft u bij ons ook geen gedoe met particuliere klanten die even willen proefrijden of eens willen komen kijken.

Harleyinkoop Den haag
Harleyinkoop in Rotterdam

Wij zijn uiteraard RDW-erkend en zorgen voor een veilige en snelle afwikkeling bij de verkoop van uw Harley-Davidson. Wij beschikken over eigen transport, een taxatie aan huis is dus geen enkel probleem. Betaling geschiedt direct en naar keus in overleg. Vrijwel iedere situatie hebben wij reeds meegemaakt. Zo kunnen wij ook de afkoop van een leasecontract of de overname van een financiering voor u realiseren. Tevens zijn wij ervaren in het afwikkelen van bijvoorbeeld de overname van HD’s waarvan de eigenaar onder bewind voering wordt geplaatst of bij overlijdensgevallen, scheidingen, beslaglegging etc.